Köszöntő

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Szenátusa 2021. október 1-ével életre hívta az Egyetem Sportvizsgaközpontját, amely 2022. május 12-én  a 1014 Sport képzési területen akkreditált személytanúsító szervezetként megkezdte működését.

Sportvizsgaközpontunk kizárólag a Sport KEOR területén szervezi vizsgáit, ugyanakkor ezen a tevékenységi területen belül minden sportágban.

Az akkreditációs eljárást követően a vonatkozó jogszabályok alapján 2022. júniusában kezdjük meg a vizsgáztatási tevékenységünket, ezt követően várjuk a csoportos és az egyéni vizsgázókat.

A TF Sportvizsgaközpont szakértői – feladatkészítőink, lektoraink, vizsgabizottsági tagjaink, vizsgafelügyelőink és jegyzőink – elsődlegesen a sportági szakszövetségek, szakedzők és oktatók köréből kerülnek ki, akik lefedik a folyamatosan megjelenő új és új sportágakat.

A TF Sportvizsgaközpont szoros együttműködésben a TF oktatói közösségével és az országos szakszövetségekkel, elsősorban az ő szakmai tudásukra alapozva kialakította a szervezet szakmai hálózatát. Ennek köszönhetően a TF Sportvizsgaközpont a TF szakmai tőkéjére és infrastruktúrájára alapozva a sport minden területén, minden sportágban az ország vezető vizsgaközpontjává kíván válni.

A TF Sportvizsgaközpont megalakulásakor 25 képzés terén alakította ki vizsgáztatási rendszerét, amely most közel fél év elteltével 56 képzésre bővült. A közeljövőben további sportágak programkövetelményeinek kiadása várható az illetékes minisztériumtól, és ezekben a sportágakban szintén vizsgáztatni fogunk. Mindez biztosítékot jelent a folyamatos növekedésre mind tevékenységeink körében, mind pedig személyi állományunkban, de elsősorban vizsgázóink és vizsgáztatóink létszámának tekintetében.

Felmerülő kérdéseikkel, javaslataikkal forduljanak hozzánk bizalommal a sportvizsgakozpont@tf.hu elérhetőségen.

Dr. Borbás Beatrix
TF Sportvizsgaközpont igazgató

KRÉTA vizsgabejelentő felület

Az alábbi linken tudsz jelentkezni a Sportvizsgaközpontba!

JELENTKEZÉS

Ötletláda

Bővebben

Dokumentumok

Bővebben